Hanna-Kaija Takalo

Tanssija, teatterituottaja

Hanna-Kaija on yksi Nykyteatteri Vera Audentia perustajajäsenistä. Hän toimii nykyteatterin puheenjohtajana ja teatterituottajana vastaten teatterin johtamisesta sekä hallinnollisesta puolesta. Hän toimii myös taiteellisessa työssä, tuoden oman taiteellisen näkemyksensä teoksiin.

Hanna-Kaija on valmistunut ammattitanssijaksi ja tanssinopettajaksi (AMK). Taidealan jatko-opintoina taideterapia-ohjaajaksi. Ravinto- ja liikuntaneuvojaksi hän on valmistunut eri urheilu- ja liikuntaopistoista. Hän on suorittanut myös vaatetusalan perustutkinnon.

 Hän on toiminut useassa kokoillan teoksessa tanssijana ympäri suomen.  

Kuva: Jouni Teittinen

Miia Ahonen

Tanssija, koreografi

Miia on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä. Hän toimii teatterin varapuheenjohtajana ja rahastonhoitajana. Miia on teatterituottajan vahva työpari.


Miia opiskelee tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakoulussa päälajinaan showtanssi. Hän on kerännyt monipuolista kokemusta etenkin nykytanssin saralla eri opettajien johdolla eri puolilla Suomea. Koreografioinnista Miia on innostunut opintojensa edetessä yhä enemmän ja enemmän.

Tanssissa Miia arvostaa kursailematonta liikettä ja rehellistä fyysistä ilmaisua.  Hän haluaa tuoda lavalle aitoja ihmisiä, riisuen pois kaiken päälle liimatun.

Kuva: Katariina Kirves

Saaga Suonvieri

Muusikko

Saaga toimii teatterin muusikkona ja laulajana. Hän käyttää omaa taiteellista luovuuttaan musiikkimaailman luomiseen teoksien yhteydessä.

Saaga on koulutukseltaan muusikko, pääaineena laulu ja instrumenttina kosketinsoittimet. Lisäkoulutuksena hän on suorittanut musiikkiterapian-perusopinnot ja opiskellut vuoden mittaisella tanssitaiteen linjalla.

Saaga on toiminut esiintyjänä useassa kokoillan teoksessa ja yhtyeissä ympäri Suomen. Saaga toimii pääasiassa laulaja-lauluntekijänä ja keikkailee omalla musiikillaan. Musiikissa Saaga arvostaa riskien ottoa, voimakasta ilmaisua sekä rohkeita lyriikoita.

Kuva: Miquel Such

Mika Törmä

Muusikko

Mika on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä. Teoksessa Riittämätön hän toimii muusikkona, joka loi teoksiin sävelmät ja sanoitukset. Hän toimii teoksessa myös näyttelijän roolissa.


Mikan musiikillinen ura alkoi lapsena pianon yksityistunneilla. Myöhemmin hän on saanut koulutusta myös rumpujen, basson ja saksofonin soittoon. Kokemusta on myös kitaran ja ukulelen soitosta. Hänen pääsääntöinen instrumenttinsa on rummut, joita hän on soittanut eri yhtyeissä vuodesta 2003 saakka.

Kuva: Matleena Vartiainen

Oskari Elomaa

Muusikko

Oskari toimii teatterin muusikkona ja käyttää omaa taiteellista luovuuttaan musiikkimaailman luomiseen teoksien yhteydessä.

Oskari on koulutukseltaan muusikko ja musiikkipedagogi, instrumenttina hänellä on sello. Hän on myös käynyt Madetojan musiikkilukion.

Oskari on toiminut freelancemuusikkona useassa kokoillan näyttämöteoksessa sekä pienteoksissa ympäri Suomen. Hän on toiminut muun muassa muusikkona Oulun kaupunginteatterilla sekä Kemin kaupunginorkesterissa. Kokemusta on myös opereteista ja oopperoista. Hän on hyvin monipuolinen muusikko.

Ville Sievänen

Tanssija

Ville toimii teatterin tanssijana ja käyttää omaa taiteellista luovuutta teoksien luomisen yhteydessä.

Ville on koulutukseltaan ammattitanssija ja täydentää osaamistaan Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettaja linjalla päälajinaan baletti. Hän on myös koulutukseltaan pukeutumisen ja estradivaatetuksen artesaani.

Ville on monipuolinen esiintyjä ja on toiminut usean vuoden ajan freelance tanssijana, tanssien useissa näyttämöteoksissa ympäri Suomen. Hän on toiminut muun muassa Tanssiteatteri MD teoksissa tanssijana, laulaen, että näytellen rooleja.


Jenni Säkkinen

Tanssija, näyttelijä

Jenni toimii teatterin tanssijana sekä näyttelijänä. Hän on hallituksen sihteeri. Hän  käyttää omaa taiteellista luovuutta teoksien luomisen yhteydessä.

Jenni on monipuolinen taiteenalan ammattilainen. Jenni viimeistelee opintojaan Oulun ammattikorkeakoulussa tanssinopettaja opintoja. Päälajina hänellä on showtanssi. Jenni on opiskellut teatterialaa sekä Kauniaisten teatteriakatemiassa, että Etelä-pohjanmaan opistolla usean vuoden ajan. Hän on myös valmistunut Metropolian ammattikorkeakoulusta esimiestyön ja työyhteisön kehittämisen tradenomiksi.

Jenni on toiminut useassa kokoillan näyttämöteoksessa sekä tanssijana, että näyttelijänä ympäri Suomen.

 

Henna Holma

Tanssija, näyttelijä

Henna toimii teatterin näyttelijänä. Hän käyttää omaa taiteellista luovuuttaan teoksien luomisen yhteydessä.

Henna on monipuolinen taiteenalan ammattilainen. Hän on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun
taideakatemiasta tanssinopettajaksi ja täydentänyt teatteripuolen opintoja draamakasvatuksen opinnoilla.

Henna on toiminut freelance- tanssijana ja näyttelijänä useissa kokoillan näyttämöteoksessa mm. JoJo- Oulun Tanssin Keskuksella ja Oulun kaupunginteatterilla.


Miili Wong

Näyttelijä

Miili on yksi Nykyteatteri Vera Audentian perustajajäsenistä. Hän toimii teatterin näyttelijänä. Hän on Riittämättömän teoksen ohjaaja.

Miili on monipuolinen teatterialan ammattilainen. Hän on koulutukseltaan FM, draamakasvatus. Hän on täydentänyt osaamistaan avoimen teatterikorkeakoulun kautta mm. improvisaatio ja klovnerian koulutuskokonaisuuksilla. Hän on toiminut teatteripuolella näyttelijänä useassa kokoillanteoksessa. Hän on ollut Oulun Työväen Näyttämön hallituksessa ja järjestäen erilaisia työpajoja teatteripuolelle. Erityisen kiinnostunut Miili on klovneriasta.

Kuva: Matleena Vartiainen

Teemu Tuohimaa

Tanssija

Teemu toimii teatterin tanssijana. Hän käyttää omaa taiteellista luovuuttaan teoksien luomisen yhteydessä.

Teemu on monipuolinen ja pitkänlinjan taiteen ammattilainen. Teemu on yksi Suomen pitkäaikaisimmista ja kokeneimmista katutanssijoista ja opettajista. Katutanssilajeissa on kilpaillut kansainvälisellä tasolla.

Teemu on toiminut freelance- tanssijana useissa kokoillan näyttämöteoksissa mm. Jojo - Oulun tanssin keskuksen, Flow Productionin tuotannoissa sekä Oulun teatterin tuotannoissa.

 

 

Hadi Nikzad

Valokuvaaja

Hadi toimii teatterin promootio- sekä valokuvanäyttelyn kuvaajana. Hän käyttää kuvauksissaan luovuutta ja taiteellista ilmaisua.

Hadi on Iranilaissyntyinen, Ouluun hän tuli Saksan kautta opiskelemaan. Hän on opiskellut muun muassa graafista suunnittelua, videokuvausta sekä valokuvausta.

Hadi työllistää itsensä itsenäisenä ammatinharjoittajana valo- ja videokuvaajana.